Acces Bars behandeling

Access Bars is een manier om een frisse wind door uw energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die u ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden.

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij u volledig aangekleed ontspannen op uw rug ligt.
De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat u cognitief weet. Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van uw computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en uw energie systeem zwaar en overladen maken. Wat wordt opgelost en opgeruimd krijgt u werkelijk terug in meer ruimte en gemak in uw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat u wenst.

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de touwtjes van hun leven niet meer in handen hebben. Acces Bars kan in dat geval veel brengen oa: rust, openheid en het vermogen om dingen te veranderen. Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. Op zijn minst zal u zich ontspannen en rustig voelen, alsof u een massage hebt gehad.