Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Sport- en Wellnessmassage Margreet

Om de massage/behandeling die u wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als u een afspraak maakt bij Sport- en Wellnessmassage Margreet ga ik er van uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat

1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakeformulier verzonden aan de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
4. Alle informatie die u vermeld op het intakeformulier en tijdens de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
5. Bij Sport- en Wellnessmassage Margreet worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.
6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.
7. Gemaakte afspraken dienen uiterlijk één dag (24 uur) voor de behandeling te worden geannuleerd, dit is kosteloos. Annuleert u te laat (binnen 24 uur voor uw afspraak) op de behandeldag zelf of komt u niet opdagen, dan ben ik helaas genoodzaakt de behandelprijs voor 100% aan u door te belasten. U ontvangt hiervan dan een factuur van mij. De tarieven zoals genoemd op de website zijn inclusief 21% BTW.