Mededelingen

Corona virus

Ik ben blij dat ik weer open ben. Uiteraard neem ik nog wel alle maatregelen om voor ons beide een zo fijne en veilig mogelijke omgeving te creëren.

Als masseur is anderhalve meter afstand houden uiteraard  niet mogelijk maar door de leidraad ‘Verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving’ te volgen kan ik toch op een gepaste, veilige manier mijn werk hervatten. Deze leidraad is opgesteld door het NGS met als uitgangspunt de richtlijnen die zijn opgesteld door het Kabinet/RIVM.

Een behandeling gaat zoals altijd op afspraak. Voor de afspraak zal ik contact met je opnemen om je een aantal vragen te stellen. Bij het binnen komen schud ik niet je hand.  Het vriendelijke verzoek om met een mondkapje bij de praktijk binnen te komen.  Ik heb een beperkt aantal mondkapjes aangeschaft voor de eerdere maatregelen en dat zijn er niet voldoende om uit te delen, dus graag je eigen mondkapje gebruiken. Uiteraard kan het mondkapje zodra je op de tafel ligt afgedaan worden. In de praktijk was je je handen of kun je ze desinfecteren met de aanwezige handgel. Houd 1,5 meter afstand totdat je op de behandeltafel plaats hebt genomen. De ruimte word tussen elke behandeling in grondig schoon gemaakt en gedesinfecteerd. Na de behandeling was je weer je handen, net zoals ik ook zal doen.  Alleen samen met jullie kan ik voor 100% veiligheid gaan.

En vergeet vooral niet om te genieten van de behandeling!

U kunt Sport- en Wellness massage Margreet telefonisch of per mail bereiken.