Mededelingen

Corona virus

23-02-2021

Contactberoepen mogen open per 03-03-2021

Ik mag weer open!!

Uiteraard neem ik nog steeds alle maatregelen om voor ons beide een zo fijne en veilig mogelijke omgeving te creëren.

Als masseur is anderhalve meter afstand houden uiteraard  niet mogelijk maar door de leidraad ‘Verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving’ te volgen kan ik toch op een gepaste, veilige manier mijn werk hervatten. Deze leidraad is opgesteld door het NGS met als uitgangspunt de richtlijnen die zijn opgesteld door het Kabinet/RIVM.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar

Liefs Margreet

02-02-2021

Lockdown verlengd tot en met 2 maart

Helaas wordt de lockdown verlengd tot en met 02-03-2021. Hoe vervelend dit ook is voor alle masseurs en klanten, is er niks aan te doen. Blijf allemaal gezond en wees lief voor elkaar.

25-01-2021

Tweede verzoek tot heroverwegen sluiting van massagepraktijken

Het NGS heeft een tweede verzoek neergelegd in Den Haag om de sluiting van massagepraktijken te heroverwegen. Met als motivatie dat bij zowel de thuiswerkers als medewerkers in de zorg klachten ontstaan die voortkomen uit stress en/of fysieke overbelasting  Deze klachten kunnen door massages vaak worden verholpen of – op zijn minst – worden verlicht. Daarnaast zien we dat de werkdruk bij de fysiotherapeuten enorm toeneemt.

16-12-2020

Verzoek tot heroverwegen van de sluiting van massagepraktijken

Zoals bekend heeft het Kabinet deze week weer een aantal maatregelen afgekondigd om het coronavirus onder controle te krijgen. Een van de maatregelen is dat de uitoefening van contactberoepen vanaf 15 december verboden is tot 19 januari 2021.

Het NGS heeft vandaag een brief gestuurd naar Den Haag (Ministerie en aantal kamerleden) met het verzoek om de sluiting van massagepraktijken te heroverwegen. Een kopie is ook gestuurd aan landelijke media. De inhoudelijke tekst van de brief delen we graag met je.

Je leest de brief op:

https://www.ngsmassage.nl/nieuws/item/290/verzoek-tot-heroverwegen-van-de-sluiting-van-massagepraktijken.

14-12-2020

Helaas moet ik, net als mijn collega’s op slot tot minimaal 19 januari 2021.

Dit is uiteraard vervelend maar het is voor nu helaas niet anders. Ik wens iedereen veel sterkte, ben lief voor elkaar en blijf gezond.

Liefs Margreet

11-05-2020

Ik ben blij dat ik weer open ben. Uiteraard neem ik nog wel alle maatregelen om voor ons beide een zo fijne en veilig mogelijke omgeving te creëren.

Als masseur is anderhalve meter afstand houden uiteraard  niet mogelijk maar door de leidraad ‘Verantwoord masseren in de 1,5 meter samenleving’ te volgen kan ik toch op een gepaste, veilige manier mijn werk hervatten. Deze leidraad is opgesteld door het NGS met als uitgangspunt de richtlijnen die zijn opgesteld door het Kabinet/RIVM.

Een behandeling gaat zoals altijd op afspraak. Voor de afspraak zal ik contact met je opnemen om je een aantal vragen te stellen. Bij het binnen komen schud ik niet je hand.  Het vriendelijke verzoek om met een mondkapje bij de praktijk binnen te komen.  Ik heb een beperkt aantal mondkapjes aangeschaft voor de eerdere maatregelen en dat zijn er niet voldoende om uit te delen, dus graag je eigen mondkapje gebruiken. Uiteraard kan het mondkapje zodra je op de tafel ligt afgedaan worden. In de praktijk was je je handen of kun je ze desinfecteren met de aanwezige handgel. Houd 1,5 meter afstand totdat je op de behandeltafel plaats hebt genomen. De ruimte word tussen elke behandeling in grondig schoon gemaakt en gedesinfecteerd. Na de behandeling was je weer je handen, net zoals ik ook zal doen.  Alleen samen met jullie kan ik voor 100% veiligheid gaan.

En vergeet vooral niet om te genieten van de behandeling!

U kunt Sport- en Wellness massage Margreet telefonisch of per mail bereiken.