Energetische Facelift

Hoewel de naam Energetische Facelift een bepaalde indruk wekt, is dit een krachtig bodyproces!

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit waardoor de organen een “lift” krijgen. De huid is het grootste orgaan wat wij hebben en daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. 

Door heerlijk ontspannen, zachte en kalmerende aanrakingen op je gezicht en hals, werkt de Energetische Facelift met jouw lichaamscellen om ze te herstellen en te verlevendigen.Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op. Alhoewel op het gezicht gedaan, bewerkstelligt het een algehele lichaamslift.

De stress in je lijf smelt als sneeuw voor de zon. Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling!

Wanneer je cosmetische chirurgie gedaan hebt, dan zal de nabehandeling en het herstel sneller gaan, genezing en vervaging van littekens, gezondere huid en een meer vitale uitstraling het resultaat zijn. 

Het merendeel van de mensen die een energetische facelift hebben ondergaan, zegt dat ze een verandering in hun gezicht en huid zien en dat ze een gevoel van welzijn en rust ervaren. De veranderingen blijven echter niet beperkt tot het gezicht. Alle lichaamscellen kunnen revitaliseren door de energieën van de Energetische Facelift. 

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wie wil dat nou niet?