Ontspanningsmassage

Binnen onze jachtige maatschappij hebben we steeds meer zittend werk, ons levenstempo neemt  toe. Er is onvoldoende tijd  voor ontspanning en door al deze invloeden kan onze lichaamsbalans behoorlijk worden verstoord, wat  fysieke en psychische klachten met zich mee kan brengen en wat zich uiteindelijk kan uiten in verhoogde spierspanningen.

Een ontspannings/hotstone massage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke intense, volledige ontspanningsmassage om je algemene welzijn te verbeteren. Spierspanningen worden losgelaten, je komt weer in contact met je lichaam en het zelf genezende vermogen van je lichaam wordt versterkt. Het bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de ademhaling en spijsvertering en versnelt de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren. De stenen die tijdens de massage worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden verschillende formaten stenen gebruikt.

Een goede regelmatige ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Tevens is het een onderhoud van ons lichaam waar we dagelijks zoveel van verwachten en vragen. Deze ontspanningsmassage is bedoeld om even los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Tijdens de massage kunnen rug, nek, schouders, hoofd, armen en benen aan de achterzijde worden gemasseerd, dit hangt af van de duur en uw wensen. Deze massage is gebaseerd op basis van de sportmassage en de klassieke massagetechnieken.

Je hoeft niets te mankeren om naar een masseur te gaan, aandacht en een moment voor jezelf is een prima reden! Gun jezelf deze ervaring en verwen jezelf eens met een ontspannings/hotstone massage.